img

Няма да повярвате истинската възраст на шеф Роу

/
/
/
545 Views

Шеф Силвена Роу може да е родена през 1967-а, но истинската й възраст всъщност 35. Това сочат изследвания на кожата, косата и на клетъчна основа, които готвачката си прави ежегодно в САЩ.

„Аз отдавна съм свикнала да живея по този начин – с желанието да бъда млада, да подмладявам организма си“, обясни готвачката.

Шеф Роу разкрива, че главно консумира растителна храна и е спряла окончателно захарта.

Набляга на пиенето на вода с тамян. Бутилка с вода, в която е разтворена смолата, носи със себе си дори по време на снимките на „Мастършеф“, който се завръща в ефир на 23 февруари.

 

„През новия, седми сезон ще пътуваме благодарение на ястията из целия свят. Ще покажем индийска, мексиканска, японска, френска и руска кухня, за да може нашите зрители да научат много нови неща“, сподели Роу.

Както вече тя съобщи, кулинарката вече се е ваксинирала с двете дози от китайската ваксина в Дубай, където има ресторанти. Чакала е на дълга опашка, но е убедена, че ваксините са начинът да спасим нашите медици от натоварването, на което са подложени в последната година.

Роу още не е видяла внучката си, която се роди във Великобритания миналата година, но ще го направи след края на „Мастършеф“. Сега готвачката посвещава много от времето на майка си, която също набляга на здравословното хранене.

„Тя е абсолютен пример за ползата от здравословното хранене. Допреди три-четири години, като всяка една българска пенсионерка, бе доста депресирана, имаше черни мисли, говореше, че животът е свършил.

Но аз много й говоря, давам й пример с моето хранене и тя вече има по-висок дух. На 81 години майка ми е бистър ум и ясно съзнание. Възрастните хора трябва да разберат  -склерозата и деменцията не са задължителни“, заяви шеф Роу пред „Уоман.бг“.

„Болестите няма да ви споходят, ако се храните правилно със зеленчуци и плодове. Да не се ядат захари и лоши мазнини. Сменете ги с мазнината на авокадото, на ядките. В България има толкова много орехи, бадеми и други ядки – те са толкова полезни.

Майка ми яде много чия и плодовете на палмовото дърво акай по моя препоръка. Прави си японски зелен чай – матча. Всеки ден яде куркума. Знаете ли, че една четвърт лъжичка от тази подправка предпазва от рак?“, допълва готвачката.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text