img

Ваня Григорова жадува стола на Фандъкова! Ето кое я сближи с Нинова

/
/
/
289 Views

„Реших да се впусна в надпреварата, защото смятам, че когато през синдикални действия не могат да се постигнат някои резултати, то трябва да направим всичко възможно и да вземем инструментите в свои ръце”. Това заяви кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, цитирана от Нова телевизия.  „Поканата дойде от БСП-София и „Левицата”, посочи тя.

Григорова коментира и изразените опасения на президента на КТ Подкрепа Димитър Манолов, че може да бъде „употребена за политическа цел“. „Винаги има такива рискове, но в крайна сметка, който го е страх не влиза в гората“, заяви тя.

„Ситуацията в момента е такава, че дори хора, които имат различия, но са от едната страна на барикадата, могат да намерят общите цели, които са по-важни от егото на някои представители на тези партии. В бъдещата коалиция се очаква да има не по-малко от 10 партии и коалиции”.

„Сега е времето на безпринципни сглобки, когато се водят борби с миналото, с исторически дати, вместо да се води разговор за бъдещето. Тези, които задълбават в миналото, няма какво да предложат за бъдещето”.

Advertisement

На въпрос какви са отношенията ѝ с председателят на БСП Корнелия Нинова, Григорова заяви: „Както съм критикувала позиции на партията, така и съм ги подкрепяла, когато съм смятала, че те са правилни. Подкрепихме предложението на БСП, че минималната работна заплата трябва да бъде 50% от средната”.

„Ако хората продължат да бъдат апатични, ако оставят в ръцете на други да решават тяхната собствена съдба, тогава тези, които се борят с паметници ще успеят. Ако все пак намерят причина да отидат до урните, тогава може и да има възможност градът да стане по-добър и по-социален. Защото в София липсва социална инфраструктура“, посочи още кандидатът за кмет по повод призивите за демонтаж на Паметника на Съветската армия.

Източник: demokrat.bg

Материалът Ваня Григорова жадува стола на Фандъкова! Ето кое я сближи с Нинова е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text