img

87-годишният Иван се развежда с 27-годишната Наталия! Отказвала му, защото се страхувала, че ще забременее (СНИМКИ)

/
/
/
881 Views

87-годишният руски актьор Иван Краско, който е изиграл над 140 роли в различни руски и съветски филми, преди време успя да направи така, че редица млади мъже да му завидят.

През септември 2015 той се ожени за сексапилната и много по-млада от него Наталия. Преди три години той и 27-годишната му булка бяха щастлива двойка.

Сега обаче Краско успя да шокира целия свят не с друго, а със сексуалния си живот и мераците му.

Иван подаде молба за развод с Наталия. Причината се оказа нежеланието на младата му жена да правят бебе.

Той споделя, че малко след брака им младата му булка започнала да отказва да го правят, защото се притеснявала, че може да забременее.

Самият Иван е баща на пет деца, има и внуци, но иска още наследници.

Наталия разбрала за предстоящия й развод докато била на почивка в Испания. Тя обяснила, че е израснала в бедно семейство и се страхувала, че двамата нямат достатъчно пари, за да отгледат дете.

Двамата живеели в апартамент на Краско, който се намира в центъра на руската столица Москва, а заедно с тях е и един от внуците му.

„Не искам да не мога да гледам детето си финансово. Не искам и да бъда самотна майка, ако Иван скоро почине”, обяснила Наталия щом я попитали защо му отказва с3кс.

Малко след като обяви, че ще се разведе с младата си настояща съпруга, Иван поясни, че възнамерява да се върне при последната си съпруга, която също се казва Наталия. Г-жа Вял е негова трета съпруга и майка на две от децата му.

Дали тя ще се съгласи да му роди още деца – не се знае.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text