img

Ясновидката Николета: Путин е наш човек, той е с български корени и ще ни спаси!

/
/
/
581 Views

Ясновидката Николета е известна с неособено приятните си чувства към Бойко Борисов. Тя обаче е професионалист и не се оставя емоциите да я водят при предсказанията й.

Ники е категорична, че премиерът никога няма да бъде щастлив в личен план, никога няма да си намери половинката до себе си. В интервю за в. „Стандарт“ пророчицата дори предвижда да му се случи нещо много лошо.

„Ако Бойко Борисов реши да става президент, ще бъде организиран атентат срещу него. Той никога няма да бъде щастлив, аз съм му го казвала. Никога няма да си намери жена.“ – разкрива Николета.

Тя вижда още и пътя на българското спасение. Той минава през Русия и Владимир Путин. Според това, което вижда в бъдещето, именно руският лидер е човекът, който ще спаси България.

„Путин е наш човек. Той е с български корени, някъде далеч в миналото родът му започва от Волжка България. Неслучайно е направил „Южен поток“ да минава през България. Американците умишлено се опитват да го спрат, за да ни държат в немотия и бедност, но няма да успеят.“ – категорична е ясновидката.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text