img

Цепка до ханша и деколте до пъпа! Нина Добрев събра очите в точка в Кан (Снимки):

/
/
/
742 Views

Българското дарование в Холивуд, актрисата Нина Добрев , събра очите на червения килим в Кан тази година с невероятно смел тоалет . Известното събитие „amfAR“ се проведе на кинофестивала в Кан в петък вечерта, а звезда на него стана именно Нина, която показа, че простотата, класицизмът и умереният акцент върху сексуалната привлекателност не могат да се заменят от нищо.

 

Нина Добрев делокте

Популярната българо-канадска актриса се появи в черна прилепнала рокля с дълбока цепка, която разкри стройните й крака. Но това творение стана още по-привлекателно от изключително дълбокото деколте, което определено се нуждае от смелост! На Нина явно не ѝ липсваше такава, тъй като тя вървеше по червения килим доста уверено и гордо позираше пред събралите се фотографи.

Нина Добрев рокля

Нина Добрев черна рокля

 

Тя допълни тази семпла, но впечатляваща рокля с черни кожени обувки от обърната кожа, луксозна кожена чанта в същия цвят и ефектно колие от сребърен циркон.

Добрев заложи на минимален грим и семпла прическа, така че акцентът да остане върху тоалета.

Нина Добрев в Кан

32-годишната актриса пристигна на събитието сама, без приятеля си – професионалния сноубордист и музикант Шон Уайт. Двойката е заедно от началото на 2020 г.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text