img

Филип Киркоров се омъжи-Снимка с новия му съпруг

/
/
/
653 Views

Кралят на руската естрада Филип Киркоров и блогърът Давид Манукян-Дава, който често се движи в неговата компания, се появиха на телевизионни музикални награди в Москва в „сватбени“ костюми. Видео от събитието е публикувал самият певец в своя профил в Инстаграм.

Знаменитостите пристигат на връчването на отличията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете.

 

По червения килим двамата минават под ръка, съпътствани от викове „Горчиво!“. При това певецът е облечен изцяло в бял костюм и риза, а блогърът – в класически черен костюм с бяла риза и папионка. „Живот, любов… Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред сащисаните репортери Киркоров.

Ползватели на социалните мрежи сравниха този пърформанс със сватбена церемония. „Като жених и невеста“, „Сватба в Лас Вегас?“, „Най-накрая намерихте половинката си. Бъдете щастливи“, са само част от многобройните отзиви в Интернет. Някои дори побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения, други предполагат, че по този начин в „месеца на толерантността“ и гей-парадите артистът дава ясен сигнал срещу силните хомофобски настроения в Русия. Повечето хора обаче са наясно, че всичко е само заради шоуто и неизменното присъствие в светските хроники.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text