img

Тя осинови момче, а година по-късно – момиче. Оказа се, че децата са братя и сестри

/
/
/
523 Views

Тази история се случи в един от щатите на Америка. Една жена беше майка на 3 деца. Но какво е необичайно в тази история? Сега от 365 Новини ще Ви разкажем.

Когато Пейдж беше на 30 години, тя болезнено се разведе със съпруга си. В брака нямаше деца, така че всичко стана сравнително бързо. Скоро след това младата жена реши да се събере и да промени живота си.

Тя се премести в друг град и смени работата си. Тя се обърна към църквата, за да разбере как да направи този свят по-добро място. Посъветваха я да се грижи за сираци.

Пейдж намери тази работа за много трудна и отговорна. Всичко беше точно това, но нещо хвана младата жена. Учи с децата и реши, че самата тя може да се грижи за същите сираци, като ги осинови.

Затова много скоро тя отишла в болницата да осинови бебето. Беше й показано момче на 4 дни. Нищо не се знаеше за майката на детето. Те знаеха само, че тя се занимава с наркотици и роди в болница. Тогава тя изчезна и отново не се появи.

Затова документите за настойничеството на бебето, което беше кръстено Грейсън, бяха подготвени и предоставени на съответните органи. Скоро тя станала пълноценна майка на момчето, когато станало ясно, че майка й няма да се появи отново.

Това обаче не свърши дотук. Година по-късно й се обадиха и помолиха да вземи момичето на 4 дни. Отиде да я посрещне в болницата. Момичето беше само на 4 дни. В документите е написано името на биологичната майка на Грейсън. Проверихме адреса и Пейдж отиде да говори с тази жена.

Майката на малкото момиченце призна, че вече няма да гледа дъщеря си. Тя наистина беше наркоманка. Когато Пейдж попита за момчето, когото роди преди година, тя настоя, че тя не раждала.

Скоро малката Хана стана дъщеря на Пейдж. По-късно провериха децата за родство. Пейдж извика, когато чу новината – децата наистина са брат и сестра! Тя смята това за истинско чудо!

Но това не е всичко.

Тази жена отново забременя. Роди момче. Пейдж подготви документи за попечителство на детето.

И много скоро това бебе ще се присъедини към семейството си. Пейдж се радва! Тя стана майка и животът й имаше смисъл!

/bgnew.info

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text