img

Тони Димитрова за най-големия си любовен провал: „Ако имах гумичка, щях да го изтрия!“ (Снимки):

/
/
/
599 Views

След голямата семейна трагедия, която сполетя Тони Димитрова миналата година (припомняме, че певицата загуби брат си след тежко боледуване от Ковид 19), сега гласовитата бургазлийка подхвана нова медийна война с бившата си изгора , китариста Иван Ченов , с когото делиха един покрив близо 3 години.

Този път българската Бони Тейлър първа откри фронта и захапа бившето си гадже: „Имам само един провал. Няма да му спомена името.

3- годишен провал. Ако имах гумичка, щях да го изтрия“, казва по адрес на китариста Ченов бургазлийката. 

Тони Димитрова и Иван Ченов

Тя намекна, че, докато са били заедно, той ѝ е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а докато се е възползвал от доверието ѝ и я е мамел.

„Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е Тони, която е затворила сърцето си за мъже. След горчивия опит от връзката ѝ с по-младия от нея Ченов, тя започнала да бъде твърде мнителна.

Гласовитата изпълнителка споделя, че не се доверявала на никого от мъжки пол и се съмнявала във всеки комплимент, който ѝ отправяли. До момента Иван все още не е отговорил на атаките, но откакто двамата са прекратили любовните си отношения, през няколко месеца се захапват или чрез интервюта в тв ефира, или в социалните мрежи.

Тони Дмитрова и Иван

Последно Ченов изригна във фейсбук профила си, написвайки следното: „Чета днес поредната статия, в която уважаемата Тони Димитрова се срамувала от мен. Някои ще кажат „защо четеш и се занимаваш с тези глупости“, други нищо няма да кажат…

Но въпросът ми е „Не трябва ли аз да се срамувам все пак?“… На всички съм го виждал в очите, но кой може да го каже“. После хапливият му коментар мистериозно изчезна, а само след няколко месеца той се опита отново да спечели сърцето на Димитрова, твърдейки, че двамата са заровили томахавките и са в добри отношения.

И тогава певицата опроверга неверния слух и нарече музиканта, с когото дели постелята си цели 3 години, лъжец. Преди любовното разочарование с младока изпълнителката на „Ах, морето“ има още едно фиаско – брака с бащата на дъщеря ѝ Магдалена.

Двамата дълги години се ругаха, а Тони го обвиняваше, че не се грижи достатъчно за тяхната обща наследница. Към днешна дата Маги е вече голяма и учи криминалистика. Има си сериозен приятел и като нищо скоро естрадната звезда може да влезе в отбора на ВИП бабите

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text