img

Съпругата на Mиро Каризмата го хванала с мъж в леглото

/
/
/
853 Views

Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния хитов дует „Каризма”, пак е качил килограми. Преди две години той наля тлъстини в областта на корема, но постепенно успя да ги свали с фитнес. Извънредното положение заради коронавируса обаче не му се отразява добре. Певецът пак се е ошишкал и тепърва ще се бори с мазнините по талията си.

Още преди пандемията Миро посети Норвегия със съпругата си Ели Златарев и качи около 7-8 килограма след здраво плюскане.

„След толкова ядене заприличах на мечо!  Треньорът ми ще се зарадва! Най-обича така да му се връщам!”, пошегува се тогава изпълнителят на „Август е септември”. По време на пандемията той пак наддал и поради липсвата на достатъчно движение не успявал да отслабне.

Певецът си обещал, че щом фитнес залите отново отворят врати, ще бъде редвоен и ще тренира 5 пъти в седмицата. Известно е, че бившият сценичен партньор на Галка е много суетен и всякакви несъвършенства по тялото му много го дразнят.

Проблемите на Костадинов с алкохола

също му се отразявали зле – не само на теглото му, но и на общото му състояние. Певецът не крие, че до миналата година е бил прострастен, но след поредното тежко пиянство взел решение да се пребори със своята зависимост.

Той прекарвал часове наред в разговори с Бог, молейки се да му бъдат дадени сили, за да се отърве от порока. Накрая успял да се отскубне от лапите на алкохолизма, но пък компенсирал липсата на спиртни напитки с консумация на обилно количество храна.

До моментът на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението.

Певецът е разказвал, че преди две години със съпругата му Ели Златарев пътували до Гренландия, но той така и не успял да се наслади на Северното сияние, защото отново бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – блуждаещ. Жена му дори не подозирала, че има сериозни проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници за сравнително млад човек.

Миро не крие, че с официалната му съпруга живеят разделени

тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се само по празници и почивки.

По думите му семейството им не е стандартно, но двамата са намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си.
Заради разстоянието и работата си в английската столица Ели не била неотлъчно до съпруга си по време на кризите му и не знаела за проблема му с алкохола.

Той умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал набожен – с много молитви и непоклатима вяра в Исус се измъкнал от дупката.

Миро е споделял, че бракът си с Ели възприема като естествено продължение на връзката им. Не й предлагал по романтичен начин, нито е падал на колене с пръстен в ръка, но открай време искал да узакони отношенията си с нея, които започнали преди цели 13 години.

Костадинов и настоящата му съпруга се запознали след концерт на дует „Каризма” в Лондон. След последното изпълнение бизнес дамата се приближава до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия.

После му поискала огънче. Това много го впечатлило, но още по-впечатляващ бил опитът й да седне на стола до него, при който паднала на земята и породила бурен смях у всички присъстващи. Естествено, Миро веднага й помогнал да се изправи и така започнала тяхната връзка.

Говори се, че съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот, благодарение на успешния си бизнес. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на поп звездата, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени. Ели била наясно със сексуалната ориентация на съпруга си, за когото е известно, че предпочита компанията на представители на своя пол.

Преди 2 години, ако се вярва на слуховете, тя дори го хванала в леглото с мъж – танцьор от балета му, с когото Миро поддържал отдавна интимни отношения. Широкоскроената дама обаче изобщо не направила проблем на половинката си. Просто го помолила да не го заварва друг път в подобна ситуация, писа Уикенд.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text