img

Страшен скандал! Волгин и Диков се скараха епично с много обиди в ефир

/
/
/
377 Views

Телевизионните зрители са виждали доста караници в ефира, но малко могат да се сравнят със сблъсъка на мнения между журналистите Петър Волгин и Сашо Диков по темата трябва ли България да изпраща оръжие на Украйна.

В предаването си „ЕвродикоФ” по Евроком доайенът на телевизионната ни журналистика припомни конфликта, станал преди седмица по друга телевизия – TV1. Словесната схватка започна от тезата на Волгин, че ако България изпраща оръжие на Украйна, това само ще задълбочи и удължи войната.

„Видях да произнасяш най-гадната кретенщина в ефир! Ако не е кретенщина, то е идиотска проява на хумор!”, изригна Сашо Диков след тези думи. „Кое бе, Сашо?!”, отвърна му разпалено Волгин, който каза на колегата си, че нищо не разбира. Диков поиска пък Волгин да се извини.

„Мисли с главата си! Когато има война, ООН първо налага ембарго на доставките на оръжие”, заяви популярният водещ от БНР. „Всичко започна от онази идиотщина през 2014 година, когато в Украйна стана преврат. Кличко-мличко взеха властта с преврат!”, заяви Волгин.

Диков не остана длъжен и каза, че тези думи са „тъпо кощунство”. След това караницата им се прехвърли върху позициите на Кирил Петков и Асен Василев. Диков заяви, че премиерът се „гъне като глист” за да избегне изпращането на оръжие в Украйна. „Глупости, това е единственото хубаво, което направи”, заяви на свой ред Волгин.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text