img

Скандал след края на “Игри на волята“! Андрей бесен на Елизабет, псува я безкомпромисно ВИДЕО

/
/
/
1143 Views

Приятелството на Андрей Елизабет в „Игри на волята“ е само привидно и за пред камерите. Или поне за едната страна в тази странна групировка, разбрахме ексклузивно от Андрей. 

След като форматът приключил, двамата не са се виждали и не си говорят. А Андрей меко казано хвърля огън и жупел по гимнастичката, която явно го е използвала, за да стигне по-напред в играта.

„Не е каквато изглеждаше като поведение. Не искам да говоря с нея и да й слушам оправданията“, заяви във видео чат той. От него разбрахме, че след отпадането й от шоуто му се е обидила и спряла да си вдига телефона.

Това ни навява на мисълта, че вероятно в някои от следващите епизоди двамата ще се изправят един срещу друг и е твърде вероятно Елизабет да отпадне именно от Андрей. От подсказките му поне разбрахме, че не тя печели формата, което е облекчение за зрителите, които я намразиха покрай злобните коментари и задкулистни игрички.

На клипчето е видимо, че Андрей е бесен на приятелката си от формата и жестоко съжалява, че й е подал ръка и цели три месеца я влачи на гърба си, за да оцелее и да бъде сред финалистите. Припомняме, че Елизабет е в обтегнати отношения и с Красима и Габриела.

@naydenovv.n

#fyp #игринаволята #андрей #елизабет #стратегия #бойци❤️ #игринаволята2021 #шампиони💛

♬ original sound – 𝓝𝓲𝓴𝓸𝓵𝓪𝔂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text