img

Силвия Кацарова се върна при младия си мъж: Милионерът Любомир й подарил джип за 100 бона

/
/
/
390 Views

Любовната приказка на Силвия Кацарова и 10 години по-младия й съпруг Любомир продължава след кратко прекъсване.

Близки до естрадната звезда издават, че тя отново се е събрала с втория си мъж – милионера Любомир Димитров, научи trg.

Известно време двамата били разделени, а като причина за временната им разлъка се спряга аферата на бизнесмена с друга жена. В крайна сметка двамата потвърдиха, че бракът им продължава да цъфти, а след като години наред не се бяха появявали заедно в публичното пространство, Любомир изгледа от първия ред спектакъла по случай представянето на биографичната книга на Силвия в известна столична зала преди няколко седмици.

Именно той поел масрафа около организацията на цялото събитие, което приличаше по-скоро на галавечер, отколкото на литературна сбирка. По случай малкия празник елзетката получила и друг армаган от щедрия си съпруг – нов джип „Ауди“ за 100 хиляди лева.

„Не мога да разбера какъв е проблемът аз да съм щастлива?! С Любомир много се разбираме. Спокойни сме. Винаги е до мен и много ми помага. Пътуваме постоянно. Той идва с мен и на някои участия“, коментира Силвия, която се венча за Любо на пищна сватба през 2011 г. тъкмо навършила 56 г.

Любопитно е, че двамата съпрузи на естрадната дива се разбират чудесно и нямат нищо против да споделят компанията си. Това се потвърди и по време на премиерата на книгата на Силвия, на която първият й мъж Милчо Кацаров бе сред специалните гости, а в края на вечерта държа и специално слово от сцената. Композиторът, от когото звездата има дъщеря Теди, признава, че невинаги е бил толкова широко скроен.

Все пак двамата с Кацарова имали 30-годишен брак и първоначално трудно приел, че тя била щастлива и с друг мъж.

Въпреки това продължавал да бъде сред най-близките й хора, особено в музикално отношение, тъй като Любо не разбирал от ноти и можел да подпомага проектите й само финансово. Всеизвестно е, че той е сред богаташите у нас и Силвия живее, потопена в разкош, но това не й пречи всяка година да кандидатства за социална пенсия и безплатна винетка.

Ретро

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text