img

Свалиха жена от самолет заради гърдите ѝ (Снимки)

/
/
/
589 Views

Майка на две деца е била изгонена от полет на компанията “EasyJet”, след като стюардеса ѝ казала “да се наметне с нещо”, съобщава „Сън“.

31-годишната Хариет Озбърн е била принудена да напусне полета и да спи на земята на летището в Малага, Испания, след което да плати допълнителни 149 британски лири за полета на следващия ден.

Жената, която работи като гримьорка, обясни, че не е носила сутиен, но е била с подложки за зърната и те не са се виждали. Освен това, като е била помолена да се покрие, се е наметнала с якето на приятел, но въпреки това била изгонена.

„Екипажът беше ужасен и ме накара да се почувствам евтина. Тази стюардеса се заяде с мен пред целия самолет и каза, че не е позволено да съм там с такава горна дреха“, разказа Хариет.

„Тя ми каза: „О не, преместете се настрани“ и се опита да ме покрие с ръцете ми. Тя заяви: „Не можете да идвате в моя самолет по този начин, трябва да сложите нещо отгоре“. И тогава ми нареди да сляза от самолета, така че аз, разбира се, сложих връхна дреха. Но когато се опитах да се върна на мястото си, тя се обърна към наземния персонал и им каза: „Тя няма да пътува в моя самолет!“, добавя гримьорката.

„Бях съпроводена извън самолета. Аз бях в шок! Това беше толкова сексистко! Разплаках се. Трябваше да се върнем в терминала, където испански полицаи ни спряха, за да ни питат какво става. Бяха изумени, като им казах за какво са ме изритали от самолета. По принцип никога не показвам тялото си толкова, като съм си в Англия, но в случая бях на ваканция и ми дойде спонтанно. Накара ме да се почувствам толкова уверена в себе си“, оплака се жената.

От “EasyJet” са обяснили, че Хариет премълчава част от историята. Преди случката е имало кавга между нея и стюардесата, а младата жена се е държала агресивно. След като е била помолена да се облече, тя е продължила да се държи грубо с членовете на екипажа. От компанията са заявили, че не толерират подобно държане.

Източник: Глас БГ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text