img

Райна се разрида в мрежата и разплака феновете си! Вижте трагичната причина ВИДЕО

/
/
/
446 Views

Фолк звездата Райна се разрида в социалните мрежи за покойната си майка и направи нещо уникално в нейна памет.

Пилето на фолка реши да представи официалния видеоклип на една от любимите песни на покойната си майка и точно в деня, когато тя трябваше да празнува рожден ден.

“Горо, ле” е добре позната мелодия, донесла много радост на певицата още на фестивала “Пирин Фолк” през 2004 година. Тогава песента печели няколко награди, но така и досега нямаше официален видеоклип.

„Избрах датата 27 януари да представя официалното видео на „Горо, ле”, защото тогава бе рожденият ден на моята майка. Тя много харесваше песента и често си я пееше.

Видеото заснех още когато майка ми бе сред нас и бяхме решили да го представим в деня, в който тя щеше да празнува 66 години. Уви, не можа да дочака този красив клип, но знам, че ако беше сред нас, щеше да се радва, че след толкова години песента вече е „облечена” с видео, макар и 18 години по-късно.

Знам, че за много хора това ще бъде приятна изненада. Песента и участието ми на фестивала “Пирин Фолк” тогава са свързани с много емоционални моменти за мен и семейството ми… Моят подарък за теб, мамо…

18 години по-късно тази песен вече има своя видеоклип, не успя да го видиш, но идеята беше твоя… Знам, че сега щеше да се радваш много…”, написа певицата, пише show.blitz.bg.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text