img

Разтърсващата история на най-красивото момиченце, взето от детски дом

/
/
/
504 Views

Историята на това красиво момиченце Зоя е наистина необикновена. То е родено в Сибир, но родителите му се отказват от него и малко след това попада в детски дом.

Когато е на три, има късмета да попадне на видео, направено от блогър, който снима документален филм за децата без родители.

Така една жена – Татяна вижда случайно кадрите и се влюбва в детето от пръв поглед. Тя се обръща към социалните и започва да подготвя документи за осиновяване.

Едва след това Татяна разбира, че Зоя е в специализиран детски дом, тъй като има сериозни здравословни проблеми.

В един момент младата жена започнала да се притеснява дали ще съумее да се грижи добре за детето и забавя осиновяването.

В рамките на седмица Татяна и съпругът й мислили какво да правят с детето, но в крайна сметка решили да продължат процеса на осиновяване. Но, за съжаление, било твърде късно. Социалните дали момиченцето на други родители, които го отвели в Москва.

Когато си спомня за тези дни, Татяна признава, че била съсипана. Но се случило чудо – момиченцето било върнато от осиновителите след десет дни с оправданието, че не се разбира с останалите деца в новото си семейство.

Този път съпругът на Татяна не се поколебал нито минута – в същия ден той отлетял за Сибир, за да вземе детенцето. Късмет, че имали документите.

При новите си родители Зоя започнала да се възстановява и днес здравословните й проблеми са минало.

Красивото момиченце има активна кариера на модел, успява да се появи като лице на няколко основни рекламни марки, представя и дрехи на известната европейска компания.

Източник: БЛИЦ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text