img

Развръзка! Мъж си хвана любовница, а полицията измисли план, за да са доволни всички

/
/
/
746 Views

Жител на Индия реши да разнообрази семейния си живот и избяга с любовницата си, a в случая се намеси дори полицията. Служителите на реда толкова хитро разделиха обожавания мъж между съперничките, че никой (почти) не остана недоволен, пише Dainik Jagran.

В средата на февруари индийските медии съобщиха за необичаен случай с мъж на име Раджеш Махато от Ранчи. Местният жител бил женен, но решил да разнообрази живота си с любовно приключение и си намерил любовница.

Раджеш бил толкова увлечен от новата си приятелка, че решил да скрие от нея основния факт от биографията си – че е женен. И за да не възникнат конфликти между жените, мъжът убедил любовницата си да избяга с него в друг град. Раджеш не се разделил с официалната си съпруга и детето си.

Не е известно как би завършила ситуацията, ако съпругата на Раджеш не бе решила да отиде в полицията. Жената помислила, че съпругът й е отвлечен, помолила властите да намерят съпруга й и да накажат виновните. Тогава тя още не знаела, че неизвестна е  откраднала не целия мъж, а само сърцето му.

Първо полицията започнала национално издирване на Раджеш и успяла да го намери. По това време той вече е успял да се ожени за любовницата си. В някои щати на Индия се практикува многоженство, но преди втората сватба мъжете обикновено уведомяват съществуващите си съпруги за предстоящото събитие.

В случая на Раджеш съпругата му очевидно не била готова за съперничка. Когато и тримата се събрали, между тях избухнал спор и полицията намерила начин да възстанови мира.

Предложеното от офицерите решение е нестандартно. Те заповядали на мъжа да прекарва три дни в седмицата с първото си семейство и три дни с новата си съпруга и дори му дали един свободен ден, за да си почине от двете. Трима също подписали официален документ и получили копия от полицията.

За съжаление обаче планът не проработил. Както поясниха местните медии, няколко дни след срещата със служителите на реда новата съпруга на Раджеш го нападнала и полицаите трябвало пак да търсят мъжа, за да го върнат при семейството му. Както се оказало, той избяга при първото си семейство, а след това изчезнал в неизвестна посока.

Превод

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text