img

Първата СНИМКА на Николета Маданска и бебе номер 2 ще ви разтопи

/
/
/
484 Views

Любимата на Венелин Петков – Николета Маданска се чувства прекрасно в ролята на майка и побърза да се похвали с бебе номер 2. То се роди в края на декември и носи името на нейния баща – футболния деятел и преподавател в НСА Михаил Мадански. Спорната журналистика има и още едно дете от мъжа си Венелин Петков – едногодишния Йоан.Чаровната блондинка се похвали в социалната мрежа, че наскоро е извела новороденото за първи път навън. Минусовите температури и снега хич не изплашили младата майка, въпреки че малкият Мишо още не е навършил и 1 месец.

„Нощите са дълги, но годините минават бързо. Колкото и да е трудно понякога, всеки миг е безценен”, коментира новинарката. Тя много пъти е разказвала, че големият й син Йоан е кротко дете, което не й създава грижи и главоболия, но пък брат му се оказал с по-труден характер. Бебето по цяло нощ ревяло, но за щастие Николета имала помощта на любимия си Венелин, който дундуркал Михаил и сменял памперси наравно с нея.

Близки до щастливите родители издават, че Маданска изобщо не възнамерявала да се връща в Би Ти Ви. Тя искала да бъде солидарна с мъжа си, който бе натирен от медията малко след раждането на Йоан. В момента водещата е в майчинство, а когато то изтече, по всяка вероятност ще подаде молба за напускане. Според запознати журналистката не изпитвала топли чувства към новия шеф на новините Антон Хекимян и се чувствала длъжна да подкрепи Венелин морално. Известно е, че сприхавият Петков не е в добри отношения с бившите си колеги, които винаги са го ненавиждали заради ужасния му характер.

Хора от обкръжението на Николета твърдят, че тя имала съвсем различни планове за бъдещето си и искала да се развива в друга посока. Русокосата хубавица се е отдала на голямата си страст – сладкарството. Тя е разказвала, че всеки месец прави торта с различен вкус, за да отбелязва порастването на сина си Йоан. Сега планирала да прави същото и с Михаил.

„Много обичам да правя сладкиши, а мечтата ми е да имам собствена сладкарница. Тортите за месечинките на Йоан приготвям с особен сантимент. Старая се всеки път да са  различни. Голяма част от рецептите са от любимата ми готварска книга“, споделяла е Николета. Навремето тя зарязала идеята за собствена сладкарница заради работата си на тв водеща, но сега отново чертаела такива планове. Журналистката обожавала да готви още от ученичка – освен сладките изкушения, нейна гордост били и италианските специалитети.

Интересна подробност е, че точно с готварските си умения Маданска впечатлила Венелин Петков, който по онова време се водеше неин шеф в Би Ти Ви. Тя направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като го поканила на уж приятелска среща в дома й. Обещала да му приготви най-вкусния десерт и удържала на думата си. Оттогава двамата са неразделни.Николета неведнъж се е хвалила, че изкарала изключително спокойна първа бременност, затова изобщо не се поколебала да зачене отново само няколко месеца след раждането на Йоан. Много жени страдат от следродилна депресия и признават, че трудно свикват с новия начин на живот, но това не се случило с Маданска. „Ако трябва да съм честна, с първото дете не разбрахме какво са колики и безсънни нощи. Ралността се оказа по-хубава от очакванията!”, разказвала е спортната водеща.

Говори се, че връзката на Маданска и Петков процъфтява, откакто той се махна от Би Ти Ви и се съсредоточи в семейството, пише hotarena.net. Преди да срещне настоящата си любима, 50-годишният телевизионер бе обсебен от професията си и не мислеше за наследници, но после пренареди приоритетите си. След като го уволниха, той осъзна, че работата не е всичко и времето със семейството е най-ценно.

Николета и Венелин няколко пъти бяха пред раздяла, но раждането на синовете им успя да ги сплоти. Техни близки твърдят, че и двамата не са лесни характери, ала в името на любовта и хармонията направили много компромиси.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text