img

Путин отправи предупреждение: Намесата на трети страни, ще доведе до такива последици, каквито не сте виждали в историята!

/
/
/
8715 Views

Руският президент обяви военна операция в Украйна. В изненадващо телевизионно обръщение Владимир Путин заяви, че няма намерение да окупира Украйна.

Той отправи предупреждение, че всеки опит на други страни за намеса в руските действия ще доведе до „последствия, които никога не са виждали“.

„Който се опита да ни попречи и още повече да създаде заплахи за страната ни, нашият народ трябва да знае, че отговорът на Русия ще бъде незабавен и ще доведе до такива последици, с каквито никога не сте се сблъсквали в историята“, заяви президентът на Русия Владимир Путин.

Операцията е в отговор на молба на лидерите на Донецка и Луганска народна републики за помощ. В обръщението си Путин одчерта, че Русия е една от най-големите ядрени сили.

Малко по-рано украинският президент Володомир Зеленски в емоционално видеообръщение призова руснаците да не подкрепят „мащабна война в Украйна“.

Зеленски предупреди, че Русия е одобрила офанзива срещу Украйна, с близо 200 000 войници, разположени на границата и каза, че руският президент Владимир Путин не е отговорил на поканата му за провеждане на преговори.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text