img

Притеснение в ефира на БНТ: Бойко Борисов показа, че е в много добра форма! Завръща се

/
/
/
86 Views

„Две неща можем да си направим като извод. Борисов показа, че няма проблем да се върне в политиката като активен играч. Досега създаваше впечатление, че стои отстрани, дава мъдри съвети и е готов да се оттегли. С влизането в Народното събрание той показа, че е във форма и има хъс да продължи да участва активно“, това коментира в предаването „Денят започва“ по БНТ доц. Наталия Киселова.

Според нея ГЕРБ е показала с отношението си към БСП, че противникът вече е „Продължаваме промяната“.

„Проблемът е в това каква ще бъде избирателната активност на следващите избори. Досега мнозинствата не бяха едно, имаше поне три различни варианта на тематични мнозинства. Това беше тестване да се види кое е най-издръжливо, за съжаление – нито едно от трите“, каза още Киселова.

„Имаме голям процент от хора, които не са гласували. Всичко зависи от политическите стратегии на основните участници в следващите избори. От страната на статуквото има доста играчи, НДСВ не са там от много отдавна. Бих се изненадал дори, ако влязат в следващия парламент“, коментира Христо Панчугов.

Advertisement

Според него ще спечелят политически формации, които имат много ясен план и успеят да го покажат на българските граждани.

Източник: demokrat.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text