img

Предсказание на Нострадамус сочи: Путин ще загине през 2022г.

/
/
/
6356 Views

Руският президент Владимир Путин е преживял поне пет опита за убийство. Според пророческите стихове на Нострадамус обаче през 2022 г. лидерът на Русия ще умре в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от мълния.

 

Гадателят добавя, че годината ще донесе разрушение, последвано от мир, а ядрена бомба ще дисбалансира планетата.

 

Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Няма как да не свържем думите му за настоящата година със започналите тази нощ военни действия в Украйна. 

 

Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

 

Пророчествата на Нострадамус са изразени в стихове, наречени катрени. Много от неговите прогнози като идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война се оказват верни.

 

Нострадамус е написал 6338 пророчества, много от които вече са се сбъднали. Предсказанията му обхващат период, стигащ до 3797 година. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Катрените на Нострадамус продължават да очароват света, въпреки че са написани преди почти пет века.

 

Ето и какви са останалите пророчества на Нострадамус за 2022-ра:

 

Щатският долар ще се срине

Според прогнозите на Нострадамус през 2022 г. инфлацията ще излезе извън контрол и щатският долар ще се срине, а златото, среброто и биткойните ще се считат за активи, в които си струва да инвестирате повече пари.

 

Огромен ураган във Франция

Огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света. Ще настъпи глад в световен мащаб.

 

Изкуственият интелект ще атакува човешката раса

Вашият персонален компютър ще може да симулира мозъчната сила на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се събудят и ще възприемат своите създатели и потребители за интелектуално по-ниски същества. Роботите ще унищожат човечеството.

 

Експлозия в Средиземно море на изток от остров Менорка

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в голяма експлозия, която ще се разпространи в атмосферата, по време на изпитание с ядрена бойна глава или ракета.

 

Астероиден дъжд ще унищожи Земята (метеорният поток Геминиди е на 14 декември 2022 г.)

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако достатъчно голяма скала попадне в океана, това може да причини гигантски приливни вълни, които ще погълнат сушата и ще причинят големи разрушения. Земетресение също би причинило цунами и неизброими щети могат да бъдат причинени от нарастващите морски води.

 

Ще избухне опустошителна ядрена бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята.

 

Три дни на тъмнина

2022 г. ще донесе разрушение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира.

 

Източник: Edna.bg

1 Comments

  1. Нострадамус е един измамник и лъжец…Всички като него, са самообявили се врачки, гадатели и тем подобни глупости…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text