img

ПОТРЕС: Дъщерята на Путин има бебе от Зеленски

/
/
/
380 Views

Истинска бомба хвърлиха „Важные истории“ и Der Spiegel. Съвместно разследване на двете издания обяви, че руският президент Владимир Путин има зет на име Зеленски, но не Володимир, а Игор. Той също е артист, но не го е докарал до президент, както украинският му съименник.

Според медиите дъщерята на Путин Катерина Тихонова, която явно се е разделила с предишния си съпруг нефтения магнат Кирил Шалимов през 2017 г., е летяла до Мюнхен повече от 50 пъти през последните години. Балетистът Игор Зеленски живее и работи там от 2016 г. Тихонова се е готвела да се премести да живее в Германия в края на 2019 г., предава „Телеграф“.

От 2018 г. Зеленски е член на управителния съвет на Националния фонд за културно наследство, който отговаря за изграждането на културни и образователни комплекси в регионите на Руската федерация. Проектът е иницииран лично от Путин.

Според журналистите Тихонова и Зеленски имат дъщеря, родена през 2017 г.

Игор Зеленски е бивш балетист в Бавария. Той напуска през април 2022 г. Очевидно е уволнен заради отказ да осъди публично Русия за войната ѝ срещу Украйна.

Къде са били Зеленски и дъщерята на Путин Катерина Тихонова оттогава насам, журналистите не знаят. Der Spiegel се опитва да се обади на Зеленски, но той не вдига телефона.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text