img

Помните ли Жаси от Сделка или не? Днес след като роди 3 деца няма шанс да я познаете + СНИМКИ

/
/
/
2276 Views

Помните ли Жасмина Тошкова от “ Сделка или не „? Чаровната асистентка на водещия Румен Луканов изчезна от светския живот на столицата, след като се задоми за милионер, а ако днес я засечете случайно на улицата – трудно ще я познаете!

На външен вид Жаси няма нищо общо с визията си (на снимката долу) от времето, в което не познаваше Ариф Маджид. Хари, както го наричат близките му, е сириец и е син на Зеки Маджид.

Последният е собственикът на фирмата, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „Nordsee“ и „Дънкин Донътс“.

Жаси и Ариф се сдобиха с първа рожба през 2014 г. A oттoгaвa нacaм, caмo зa двe гoдини, тя poди oщe двe дeцa. След 27 месеца бременност, ако си мислите, че г-жа Маджид е пенсионирана моделка с увиснал корем, наедряло дупе и необятна талия – грешите!

Ето как изглежда Жаси от „Сделка или не“ в момента! Невероятно, нали?!

Не само, че не е развалила формата си, ами се намира и по-добра от преди. От брюнетка, Жаси вече е блондинка. Изглежда с поне 10 килограма по-слаба. Пристрасила се е към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара поне два часа в залата, издават запознати.

Милионершата се поддържала с упражнения дори по време на трите бременности, а седмица след ражданията на децата си, атакувала наново залата.

Миналия месец Жасмина и Ариф са пътували до Малдиви на романтична почивка в петзвездния ризорт „Анантара“. Преди това Маджид завел бившата тв звезда и до Залцбург. На моста на влюбените над река Залцах влюбените „заключили любовта си“. Традицията е двойките да изписват имената си върху катинарчета и да ги заключват по стените на моста.

А ето и една снимка от тайната сватба на Жасмина и Ариф Маджид, състояла се във ВИП-клуба „The Residence“ в центъра на София, до който достъп имат само от милионери нагоре.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text