img

Полицаи претърсиха къщата на годеника на Габи, след като откриха тялото й

/
/
/
463 Views

ФБР в понеделник претърси дома на Брайън Ландри във Флорида, седмици след като годеницата му Габи Петито бе обявена за изчезнала. Полицията смята, че е открила останките на Петито в националния парк Гранд Тетон в Уайоминг, през уикенда.

Федералните агенти претърсват дома на Ландри в понеделник в продължение на почти осем часа. Разпитани са родителите му и са иззети доказателства, които биха могли да разкрият какво се е случило с Петито. От дома на мъжа са иззети компютри, флаш устройства и друга електроника.

 

 

 

 

Издирването ги отведе до близкия природен резерват, но следователите не откриха нищо.

Двойката тръгнаха на екскурзия през юли, документирайки пътуванията си в блог, наречен “Van Life”.

През месец август е получено обаждане на спешен телефон 911.

Обаждащият се: “Бих искал да докладвам за домашен спор. Минахме покрай двойка и мъжът пляскаше момичето.”

Диспечер: “Той я пляскаше?”

Обаждащият се: “Да, и тогава спряхме. Бягаха по тротоара. Той продължи да я удря, след това се качиха в колата и потеглиха.”

 

Полицията пристигнала на мястото и разговаряла с двойката, но до арест не се стигнало. Отговарящ полицай пише в полицейски доклад, че Петито, Ландри и свидетел са казали, че именно Петито е ударила шамар на Ландри след спор, а след това Ландри „я хвана за лицето и я отблъсна назад“. Офицерът каза, че нито Петито, нито Ландри искат да повдигнат обвинения.

Двойката каза, че са се насочили към националния парк Гранд Тетон в Уайоминг. Този уикенд ФБР откри човешки останки, които според тях са „в съответствие“ с описанието на Петито наблизо.

„Открити са човешки останки в съответствие с описанието на Габриел Петито, каза Чарлз Джоунс от ФБР. „Причината за смъртта засега не е установена.“

Канцеларията на окръг Тетон заяви, че трябва да се направи аутопсията във вторник, а офисът на ФБР в Денвър ще публикува всички констатации.

В молбата за заповед за обиск властите написаха, че текстовите съобщения, които Петито изпраща на майка си, изглежда показват нарастващо напрежение между двойката с напредването на пътуването.

На 27 август в заявлението се казва, че Петито изпраща „странен текст“ за дядо си, който е формулиран по начин, по който тя обикновено не говори, предизвиквайки загриженост от страна на майка си. Според заявлението това е последният текст, който е изпратила, преди да изчезне.

Ландри се върнал у дома на 1 септември, а 10 дни по -късно Петито е обявена за изчезнала. Родителите на Ландри казаха, че не са го виждали от 14 септември.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text