img

Петър Дънов: След заразата идва Трета Световна война. Ще бъде последната за човечеството!

/
/
/
3615 Views

След заразата идва Трета световна война, твърдял основателят на Бялото братство, проучи Магазина за Новини

„Ще дойде ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, много народи ще погинат, това е птицата, която носи със себе си смъртта. Само земното злато може да я спре. След нейното изчезване на земята ще дойде кръв, ще дойде и Третата война, последната.

 

 

Това предсказание през 1938 г. направил българският лечител Петър Дънов. 83-години по-късно известният езотерик д-р Елиезер Астаров тълкува думите на Учителя като поглед в бъдещето, съзрял появата и разпространението на пандемията от коронавирус.

Според съвременния прочит на думите на Дънов Жълтата змия сочи към географския произход на пандемията – Китай, заразата е от животински произход (змия) и се разпространява по света на железни криле (самолети). Привържениците на Дънов виждат в думите му от 1938 г. и рецепта за лечение на коронавируса – земното злато, под което Учителят има предвид житото. Беинсá Дунó, както го наричат последователите му, препоръчвал за лечение на белодробни заболявания сутрин, обед и вечер да се дъвчат само сурови житни зърна.

На 11 юли се навършват 157 години от рождението на Петър Дънов.

Неговото учение все още намира последователи не само у нас, но и по целия свят. Пророчествата му са съхранени през годините и към днешна дата имат много и различни тълкувания. Най-известните му завети са за бъдещето на планетата и духовното извисяване на народите.

„Където е суша, ще стане вода, а където е било вода, ще стане суша. Които се спасят след тези страдания, ще влязат в царството Божие, където е безкрайна красота. Това ще е новият континент на Земята, който ще се шири между Азия и Америка насред Тихия океан. Това ще е завръщането на човечеството към изгубения рай, едем, а на него ще се заселят само тези люде, чиито сърца се водят от чистата любов и братството. Там няма да има болести, бедни или богати. Това ще стане, ще стане“, казва Дънов на финала на живота си.

Учителят заявява още:

„В близките десетилетия хората ще се посветят на духовни, интелектуални и творчески дейности“. Това пророчество е направено през 1944 г. и само две десетилетия по-късно – през 1967 г., настъпва т. нар. „Лято на Любовта“, което запалва огъня на духовната революция първо в САЩ, а после и по целия свят. Любопитен е фактът, че природното изменение в посочената от философа територия са вече факт.

През последните няколко години на посочените от Дънов места са се образували няколко малки острова. Учени са категорични, че близките няколко десетилетия обликът на Земята значително ще се измени.

Източник: Скандални

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text