img

Парцал: Гаджето на Денис Теофиков се съблече чисто гола и замина с богаташ в Истанбул – СНИМКИ

/
/
/
1420 Views

Гримьорката Алекса, станала популярна като гадже на трагично загиналия едва на 21 години фолкпевец Денис Теофиков, очевидно е загърбила траура. Няма и два месеца откакто бе погребан младия талант, половинката му вече продължава с луксозния начин на живот. Нещо повече – тя публиува в социалните мрежи свои съблазнителни снимки, на които е чисто гола.

 

След смъртта на Теофиков, Алекса не спираше да се изказва в мрежата и медиите, което породи съмнения, че иска да натрупа слава на гърба на опечаленото семейство. Новата й порция голи снимки са определено възмутителни.

 

Гримьорката Алекса и Денис Теофиков демонстрираха истинска любов. По време на връзката им обаче тя не спирала да се среща и с други мъже, предимно по-заможни, което съсипвало певеца

В момента Алекса е на почивка в Истанбул, но не споменава с кого е там. Приятели на Денис имат съмнения, че вече е намерила заместник на техния приятел. Мълви се, че тя е в Турция с богаташ, с когото е имала връзка и по време на „любовта“ си с Теофиков. „Те затова се караха непрекъснато – тя не сипраше да му изневерява и да бръмчи по баровци. Денис се съсипваше“, коментират приятелите на Теофиков.

 

„На гробището този парцал не спираше да прави циркове и да се тръшка. Дори нападна родителите му, че не тъгуват достатъчно. Отвратени сме от държанието на тази пачавра след смъртта на Денис“, коментират приятели на талантливия Теофиков. Припомняме, че той падна от балкона на жилищна сграда в края на октомври при доста съмнителни обстоятелства и след грандиозен скандал с Алекса. Смъртта му бе обявена за „нещастен случай“, а МВР все още разследва инцидента.

Алекса съблазнява чисто гола. Еротичните фотоси са направени няма и два месеца след смъртта на официалното й гадже Денис Теофиков

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text