img

Няма да познаете Анелия без грим – зрителите я попиляха! (Снимки):

/
/
/
435 Views

Анелия е една от най-големите звезди на родната поп фолк-сцена. Изпълнителката на „Генерал“ е доста суетна и рядко можем да я видим без идеална прическа и добре нанесен грим.Сега обаче имаме повод да видим „истинската“ Анелия без капчица грим , която доста се различава от идеалния образ на екрана и по кориците.

АНелия гримирана

Снимките по-долу са от профила на известния Тик-Токър Матего, който и друг път е показвал приятелските си отношения със звездата на „Пайнер“. Младежът е заснел любимката си по време на подготовката й за следващия образ в „Като две капки вода“.

„Следващият ми образ е мъжки и тук вече ще е яката работа. Тактиката да бъда мъж е… да ме маскират, преобразят. Друга тактика няма, това е! Ще е голяма изненада“, заявява с усмивка заралийката, която очевидно не се притеснява, че феновете й ще я видят абсолютно натурална и естествена.

АНелия без грим

Коментарите под видеото констатират и друго. „Леле, милата колко е остаряла“, други я защитават, че за 40 години си изглежда много добре.

Анелия негримирана

Имаше и сравнения с… Рашия и доста по приемливите с актрисата от „Приятели“ Кортни Кокс. „Да върне русото й кажи, повече й отиваше“, пишат последователите на Матего.

„Много е мъчително да я слушаш по интервюта! Голяма мъка! Никакъв изказ и изключително беден речник!“, констатират още под видеото.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text