img

Новият тотомилионер от Пловдив изчезнал безследно, притесняват се, че е отвлечен

/
/
/
623 Views

Тежката прокоба, която тегне над българските тотомилионери, не дава никакви изгледи да се вдигне скоро. 31-годишният пловдивчанин, който грабна рекордните 8,5 млн. лева преди две седмици, е потънал в дън земя, твърди мълвата под тепетата.

Малко след като прибрал първия транш от 200 бона, близките му подали жалба в МВР, че роднината им е безследно изчезнал. Фамилията се притеснявала, че е отвлечен, а парите му – взети насила. Случаят се пази в тайна, за да не се всява паника.

По-вероятната версия обаче е, че си е жив и здрав, просто е имал далновидността да се покрие веднага, след като прибрал парите. Хукнал в чужбина, без да се обажда на никого и без да оставя дири след себе си.

За момента липсвали данни да е преминавал границата, ползвайки своето име и своята лична карта, но пък скоро си е правил PCR-тест, което намирисва на подготовка за пътуване.

Ченгета признават, че големите печеливши от лотарийни игри у нас наистина са поставени в риск. Преди време имало дори съмнения, че от тотализатора изтичала вътрешна информация, обаче проверките не открили нищо.

Миналата година само за няколко седмици загубихме двама тотомилионери. Пернишката легегнда Росен Русимов – Джуджето умря при неизяснени обстоятелства, а дни по-рано “колегата” му Румен Пеовски от Благоевград се самоуби.

Съвсем не са един и двама тотомилионерите, които имаха твърде нерадостна съдба след печалбата.

Безспорно най-емблематична сред тях е драмата на Валентин Асенов, с прякор Апти. Циганинът, когото повечето познават като продавач на семки пред градския стадион в Хасково, става милионер като в приказките буквално за един ден.

През 90-те циганинът взима от свой познат стотинки, за да пусне фиш за тото и печели над 3 млн. лева. Той решава да си поживее като баровец, купува си мерцедес, огромна къща, обзавежда се и с бодигардове, на които плаща по 20 хиляди тогавашни марки на месец.

След като урежда с имоти и домочадието, Апти отпрашва към морето приказно богат с убеждението да харчи още пари.

Красивата приказва свършва за няколко дни. Апти внезапно изчезва за няколко седмици. Когато го откриват, той е полужив, захвърлен в дере. Мерцедесът и парите липсват. Самите полицаи предполагат, че Апти е станал жертва на собствените си охранители, но така и не успяват да разкрият наглата кражба. /флагман

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text