img

Нина стана от гроба: Съседи я пребиха и погребаха жива, но тя успя да се изрови и се прибра вкъщи

/
/
/
2527 Views

Украинката Нина Рудченко, 57-годишна, преживя истински ужас, когато бе нападната от двама братя съседи в Полтава. Мъжете на 27 и 30 години нахлули в къщата й, пребили с бейзболни бухалки и я измъчвали, докато не припадне.

След това я завели на гробището, полели я с вода по лицето, за да я събудят, и я накарали да изкопае дупка и й казали да легне в нея. Тогава те започнали да я заравят в земята, но тя успяла да направи малка кухина в земята с ръце.

„Те се смееха и казваха, че ще избият семейството ми. Когато свършиха, ме попитаха дали съм мъртва и заминаха“, казва Нина. Оцеляла, защото гробът бил много плитък и успяла да се измъкне и да стигне до къщата си, където веднага изгубила съзнание.

 

На следващата сутрин я открила сестра й Людмила Гура на пода. „По цялото й лице имаше кръв и синини. Беше черна и подута, едва я познах “, спомня си Людмила. Пострадалата веднага е откарана в болница и според хирурга е получила сътресение, счупена челюст и цялото й тяло било покрито със синини. Заподозрените в опита за убийство са арестувани и е започнато разследване.

На разпита те казали, че са били под въздействието на алкохол. Ако бъдат осъдени, братята са изправени пред до 10 години затвор. Свадата между тях започнала от куче. Съседите разказват, че Нина е взела кучето им и отричат, че са я измъчвали, в което местните не вярват.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text