img

Нечуван скандал в „Черешката“ заради свински уши, зрителите бушуват

/
/
/
543 Views

Уникално меню от свински уши и мъх смая гостите на актрисата Гергана Стоянова в „Черешката на тортата“. Ушите, които предизвикаха критика и от шеф Иван Манчев, са вкусно ястие, което ядат не само в родния на Гери Бургас. Те обаче станаха повод по-инатливите гости на Стоянова като Свилен от „Остава“ и колегата й Искра Донова да намалят точките на домакинята, за да могат евентуално те да спечелят плакета на Манчев . Двамата предизвикаха и гнева на зрителите, които ги обвиниха, че съзнателно са подценили умелата домакиня, пише Hotnews.bg.

Впечатление направи и сготвеният мъх, който се оказа доста приятен за ядене и новата техника за бавно готвене, която Стоянова показва за първи път в историята на предаването. Тя сподели, че мъхът  бил откритие на шеф Петров. Припомняме, че Стоянова и вечно ядосаният готвач, който нашумя в Биг Брадър, участваха заедно в дамско предаване, което се излъчваше по несъществуващата ТВ7.

 

Въпреки че Гери очевидно няма да вземе плакета, тя е безспорният победител като умения и нови техники в кухнята, дори заради изящния начин, по който се разправи в огромното яйце и чудната питка, в която вложи част от него.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text