img

На Нинова й писна, отиде в bTV и срази Кирил Петков: Ти ли с ВМЗ Сопот спаси Украйна, бе!?

/
/
/
95 Views

„Сега, защо се вдига тази тема и „Ди Велт“ пише това? И то с поръчкова статия – съгласна съм с президента Радев. Напълно поръчкова, то се видя колко струва. Който си го е поръчал, да се обяснява – имам предвид Киро и Асен“.

Това обяви пред БТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя има версия, защо ПП са се принудили да плащат солено за абсурден пиар.

„Борисов казва: аз уредих оръжието за Украйна. ДБ, за да не са по-назад казват: Ние предлагаме да бъде заклеймен Гладоморът. ПП си казват – сега ние ще кажем през „Ди Велт, че ние сме спасили Украйна. Кой вярва че ние сме спасили Украйна в тази колосална война и изливане на милиарди от цял свят? И ние с продукцията на ВМЗ Сопот сме спасили Украйна?“, иронизира изявата на Кирил Петков бившата му коалиционна партноьрка.

Advertisement

Нинова е категорична, че няма нито един документ, свидетелстващ, че българските оръжия пътуват за Украйна. Оприличи ситуацията с продажба на автомобил – все едно да продадеш колата си и да забраниш на купувача да я даде на друг или препродаде.

„Има голям разлом между президентската институция и българските социалисти. Политиките, които провежда служебният кабинет, много се различават от политиката на БСП“, каза още тя по бТВ.

Източник: demokrat.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text