img

На живо от Кършияка, всичко е в пламъци! Отлепиха от седалките овъглен труп

/
/
/
580 Views

Ужасяващо трагедия потресе пловдивския квартал “Кършияка”. Драмата се разиграла минути след 04.00 сутринта в събота, непосредствено до сградата на Трето районно.

Не изпускай тези оферти:

 

Тогава по сигнал за три пламнали коли са се отзовали полиция и пожарни. На място е установено, че горят три автомобила. След като огънят бил погасен, според очевидци в една от колите е открит овъглен труп. Става въпрос за 56-годишен мъж, собственик на автомобила.

 

При всички случаи става въпрос за самоубийство, категорични са съседи, цитирани от “Марица”. Те разказаха, че наоколо се разнасяла ужасна миризма на човешка плът.

Една от версиите е, че мъжът се е заключил в колата – Хонда, драснал е клечката и е изгорял вътре. Впоследствие пламъците са се прехвърлили на другите два автомобила и по тях има доста сериозни материални щети. Тъй като колата не е луксозна, се предполага, че причина за самоубийството може да са натрупани дългове или нелечима болест. И това предстои да се изяснява от компетентните органи. Образувано е досъдебно производство.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text