img

Наследникът на Путин вече е избран, ето кой е той

/
/
/
560 Views

Някои представители на руския политически и бизнес елит обмислят свалянето на президента Владимир Путин, за да могат да се възстановят отношенията на Москва със западните страни. Това твърди украинското разузнаване, цитирано от Українська правда. Вече е избран и наследник – това ще е началникът на Федералната служба за сигурност (ФСБ) Александър Бортников.

Според украинските разузнавателни служби в Русия се формира група от влиятелни хора, които не са съгласни с действията на Путин. На 24 февруари той заповяда военна инвазия в Украйна, което доведе до невиждани до момента санкции срещу руската икономика.

Не изпускай тези оферти:

 

Много руски олигарси попаднаха в черния списък на западните страни, а редица компании се изтеглиха от Русия заради войната в Украйна.

 

Украинското разузнаване твърди, че целта на руския елит е възможно най-скоро Путин да бъде свален от власт, за да се възстановят икономическите отношения между Москва и Запада.

Руските въоръжени сили не очакваха такава съпротива от украинските и инвазията на Путин до момента не върви по план. Бортников и някои други влиятелни представители на руския елит обмислят различни варианти за сваляне на Путин от власт. По-специално, не е изключено отравяне, внезапно заболяване или друга „злополука”.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text