img

Нана Гладуиш в топформа на плажа

/
/
/
658 Views

В прекрасна форма и грееща от радост е водещата Нана Гладуиш. Любимката на публиката събира слънце на един от най-красивите плажове в Европа.

47-годишната водеща на „Съдебен спор“ изглежда пълна с енергия в Плая де Болоня в Испания, където е на почивка. Гладуиш и съпругът й са неуморни пътешественици, а преди ковид пандемията те обичаха да прекарват летата в САЩ. Сега обаче са избрали южна Европа за ваканцията си.

След като на два пъти бе диагностицирана с рак, телевизионерката не спря да работи , както и да помага на свои другарки по съдба във фондацията си „Една от осем“. В началото на годината тя изкара и ковид, при това без да пие хапчета. Нана е привърженик на ваксинацията и се боцна с „Пфайзер“.

„Досега винаги съм се доверявала на медицината, затова и предприех тази стъпка. Иначе хората много съдят. Ако кажеш, че си се имунизирал, ти казват колко си проста. Ако споделиш, че няма да го направиш, пак са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма нужда от обиди“, написа водещата, цитирана от hotnews.bg.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text