img

Мъжът на Преслава: Ако детето ни един ден разбере какво си казала, ще те съди

/
/
/
348 Views

Ден преди Великден поп фолк певицата Преслава върна лентата назад, за да си спомни първите си срещи със Софи Маринова и Константин. И за да признае за едно специално желание, за което майка й се е помолила на Господ преди години.

 

Двете със сестра й Ивелина Колева собственоръчно боядисали тази година яйцата, а останалата част от подготовката за празника оставили в ръцете на родителите си.

“Любимият празник в нашето семейство вече е рождения ден на Паола. Тя през ден, като става и казва: “Мамо, аз днес нямам ли празник. Иска да получава подаръци всеки ден”, смее се изпълнителката и веднага прави аналог със себе си като дете.

 

“Майка ми и баща ми постоянно купуват музикални играчки на Паола, явно, за да я насочат. А аз преди година и половина бях казала в едно интервю, че тя пее фалшиво, но сега, ако трябва да бъда честна, започва да пее все по-добре. Нямам някакви прекалени амбиции. Но Павел един път ми каза: Ако детето някой ден стане певица, ще те съди, че си се изказвала, че пее фалшиво”, с усмивка добави изпълнителката.

 

Преди години, когато майка й се омъжва за баща й, всяка вечер се молила на Господ да има дъщеря, която да пее, защото самата тя е пеела още от ученичка в Каварна, откъдето е родом, и то много хубаво. И ето ни – двете със сестра ми, която пее прекрасно народна музика, аз останах с поп фолка.

 

Източник: plovdiv24

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text