img

МРЕЖАТА ГЪРМИ: Щом финансовата министърка е ревала преди да представи бюджета, ние тепърва ще ревем

/
/
/
45 Views

Министерски съвет предлага на Народното събрание бюджет с 6,4 % дефицит и нов дълг от 13,7 млрд. лв. Това е топ темата в социалните мрежи, непосредствено след брифинга в МС.

Мика Зайкова

За съжаление ПП И ДБ  не могат и не искат да  излязат от теснопартийните си обувки  и едва ли ще намерят подкрепа от останалите парламентарни партии, така че г-н Борисов спешно следва да се обърне за подкрепа към останалите си колеги в НС, за да има бюджет и редовно правителство. Иначе при следващите избори ще има по-лошо от СЪЩОТО…

Георги Кадиев

Advertisement

МФ са направили бакалски бюджет „имам да взимам, имам да давам“ с нула политика. Нищо за данъците, нищо по намаляване на разходи, нищо за свиване на администрация.

Нула, нула, нула.

Претупана, безсмислена работа.

Николай Стефанов

Щом финансовата министърка видимо е ревала преди да представи финансовата рамка на служебния кабинет ръководен от прокремълският президент РуменРадев за „Бюджет 2023″… Ние – всички граждани на България, ще ревем тепърва и то много.

Advertisement

Положението в държавата е плачевно след управлението на Мунчо и неговите отрочета ПросТо & КокорЧо – ПродължаваменПромяната,през последните две години.

Честито на печелившите.

Методи Шамов

Държавният бюджет за 2023 г. няма да бъде дори под формата на постна пица. Чорба, каша, чорба, каша, боб, фасул.

ИЗточник: demokrat.bg

Материалът МРЕЖАТА ГЪРМИ: Щом финансовата министърка е ревала преди да представи бюджета, ние тепърва ще ревем е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text