img

Момченце умря в кола, баща му забравил да го остави в градината

/
/
/
1198 Views

Дете на 5 години почина в заключен автомобил в хърватския град Книн. Тялото на момченцето е открито на паркинг. Бащата, майката и момченцето тръгнали сутринта от вкъщи с колата. Бащата, който е войник, закарал майката на работа и след това, преди да отиде на работа, е трябвало да остави сина си в детската градина, пише Index.hr.

Детето обаче така и не стигнало до градината. Смята се, че бащата отишъл на работа, без си даде сметка, че не е закарал до градината момченцето, което спяло на задната седалка.
Мъжът паркирал автомобила на паркинга и отишъл в казармата.

Момченцето останало на задната седалка на колата, заключено. Температурата в Книн през деня е била до 28 градуса на сянка.
Засега не е ясно дали детето се е събудило и се е опитвало да вика за помощ, но е известно, че недалеч от мястото, на което е била паркирана колата, се извършват строителни работи. Поради силния шум е възможно никой да не е чул момченцето.
Автомобилът има затъмнено задно стъкло и макар че на метри от мястото, където е била колата, има контейнери за боклук, очевидно никой не го е видял.

Към 15 часа майката отишла да вземе сина си от детската градина, но детето не е било там. Казали й, че то изобщо не е идвало.
Майката се обадила на съпруга си, но той бил убеден, че е оставил момченцето в градината и дори били преглеждани камерите за наблюдение наоколо.

Бащата извадил детето от колата едва следобеда, но вече е било късно. Когато разбрал, че момченцето не е в градината, бащата изтичал до колата, отключил я е открил сина си в безсъзнание. Опитал да го реанимира, но безуспешно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text