img

Милена заля ефира на БНТ с обвинения: Като при Тодор Живков е, младите правят всичко за пари

/
/
/
573 Views

Певицата Милена изуми водещия на сутришното предаване по БНТ Георги Любенов с възгледите, които има за съвремието ни. Тя заяви, че в момента в България се налагат рестрикции като по времето на Тодор Живков. „Сега е същата работа като тогава. Аз като тотално здрав човек не мога да ида никъде, трябва да стоя като под домашен арест”, възмути се изпълнителката на „Не’ам нерви” по повод зелениете сертификати. Милена каза също, че принципно не е против ваксините, но няма доверие на ваксините срещу ковид, защото според нея става въпрос за много пари на световно ниво, а и те потенциално имат отрицателен ефект за хората.

Както и преди време, певицата се обяви също така против гей прайдовете и подобни демонстрации. Милена директно нападна българката Лиана Георгиева, която се прочу в цял свят с кадрите си пред полицейския кордон по време на прайда в Истанбул. „Според мен се беше нашмъркала или напушила”, заяви някогашната пънкарка.

„Бунтарката Милена е станала консервативна!”, възкликна при тези думи водещият Георги Любенов. Той я обвини рокаджийката в двоен стандарт и ѝ припомни, че в нейната младост също са обвинявали младите и различните в подобни неща.

Милена отговори, че по времето, когато тя и компанията ѝ са били бунтари и са провокирали обществото, всичко е било искрено. Според нея сега всичко се прави за пари. „В новата цивилизация младите са поклоници на златото. Трябва им една пачка да върви отпред и всички да я следват”, заяви певицата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text