img

Мария ли е?! Извадиха труп на момиче от кладенец край Ямбол

/
/
/
593 Views

Труп на младо момиче е намерен и изваден от кладенец в ямболското село Недялско. Близки на издирваното от началото на седмицата момиче твърдят, че това е Мария Христова, която е на 17 години и е в неизвестност от 12 август. Мъртвото момиче е открито късно вечерта на 19 август от роднини и приятели и е извадено ден по-късно. Съседи чули, че чакали вият около кладенеца и решили да проверят. Така се натъкнали на тялото.

Не е ясна все още причината за смъртта, но приятели на момичето сочат, че виновен за фаталния край на младото момиче е доведеният й баща, с когото често имала конфликти, предава Трафик нюз. Близките на момичето са в шок и споделиха, че Мария е била бременна с близнаци в третия месец.

„Доведеният й баща системно я тормозеше и постоянно я опипваше пред нас, видимо й беше неприятно, но той казваше, че го прави на шега, от обич“ споделят приятелите й.

Няколко часа продължиха огледите на мястото. Изясняването на случая продължава под наблюдението на Окръжна прокоратура – Ямбол, като на този етап официална информация не се съобщава.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text