img

Маринела Арабаджиева е неузнаваема след затвора, минала е под ножа

/
/
/
790 Views

Ветко и Маринела са на морето на почивка, няколко седмици след като свалиха гривните за проследяване и не са вече под домашен арест.
Това стана ясно от снимки, които Арабаджиева публикува в профила си във фейсбук.

Прави впечатление, че пловдивчанката е с изцяло нов имидж. Русата коса е вързана на кок, устните й са в модното ярко червило, а на врата си вместо скъпи бижута е сложила модерните мидички, които има и на краката. Пластичните операции по лицето й направо се набиват на очи.

Коментари в мрежата:
Ново пет: Нали бяха тежко болни докато седяха в ареста.

Нямам думи: Гротеска

Ами да: Тази нали беше много зле. Кръвното й беше фатално високо, искаше да се самоубива и беше в много “тежко” състояние. Театър за наивници се разиграва.
Тия двамата: Нали бяха много болни ? Нали им бяха запорирани сметките ? Кога оздравяха, натрупаха нови пачки и хукнаха по морето ?

Естет: Много е смешно или по скоро тъжно, когато застаряващи лелки се изживяват като тинейджърки. Нямат реална представа за себе си. Малко жени успяват да остаряват красиво и елегантно. Госпожата от снимкте не е от тях. Изглежда гротескно и евтино, въпреки скъпите парцалки, с които кичозно се е навлякла като фолкаджийка, и безбройните подобрения по лицети и кой знае още къде. Жалка картинка./блиц ;Снимки: Facebook

    

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text