img

Максим Стависки изригна: Прославих България, а се отнесоха с мен като с боклук! Няма да се върна

/
/
/
3352 Views

Максим Стависки е скъсал завинаги с България, разбра ТРГ!

Двукратният световен шампион по фигурно пързаляне за двойки Максим Стависки от 14 години живее в родината си Русия, след като преди това близо десетилетие се подвизаваше в България. Причината да напусне нашата страна е убийството, което извърши през 2007 г., докарало му презрението на българския народ.

 

 

Оказва се, че руският фигурист не таи добри чувства към България, въпреки че съпругата му е българка. Той е огорчен от отношението на българите към него след убийството на 23-годишния Петър Петров.

 

Стависки не е стъпвал в България от 5 години и вече няма намерение някога отново да идва тук. През 2016 г. двамата с Албена Денкова вдигнаха зала “Арена Армеец” на крака, но дори тогава Максим не се появи пред феновете и медиите, а остави това на жена си.

Максим Стависки няма да стъпи повече в БългарияГовори се, че той се срамува от факта, че е убиец, поради което не може да погледне българите в очите отблизо, писа ПИК. Това е и причината да не обича вече България.

Според някои слухове именно на този спектакъл през 2016 г. е имало освирквания към Стависки пред залата и група хора са го обиждали. Тогава той решил, че повече няма да стъпи у нас.

“В България се отнесоха с мен като с боклук, макар че им донесох толкова много слава. Боли ме, защото наистина обичах българския народ, обичах България, но вече не е така”, вайкал се Стависки пред свои близки.

Припомняме, че преди 14 години край Приморско Максим Стависки се качи пиян в автомобила си и уби на място 23-годишния Петър Петров. Освен това осакати 18-годишната Мануела Горсова, която и до днес е в будна кома. За престъплението си фигуристът получи 2 години и половина условно и бе осъден да изплати голямо парично обезщетение на семействата на пострадалите.

Въпреки всичко Стависки не си взе поука и продължи да пие здраво. Очевидци твърдят, че в Русия и до днес се налива всяка вечер, което му носи големи проблеми с Албена Денкова.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text