img

Маги Халваджиян: Стига крайности за Путин! Направи го, защото се почувства опрян до стената!

/
/
/
10665 Views

Маги Халваджиян не иска да сравнява Путин с Хитлер, разбра На Кафе!

„Не бих сравнил Путин с Хитлер, това са крайности. Стига с тези крайности! Аз така не бих се изразил. Путин направи това, което направи, защото защитава интересите на Русия, а от много време се чувства опрян до стената. Е, в един момент нещата ескалираха и той показа сила и мускули“, това заяви Маги Халваджиян по повод войната Русия с Украйна.

Маги е категоричен, че няма да каже лоша дума за никой от двата народа. Защото има огромен брой прекрасни приятели руснаци, както и много приятели украинци. Според него обаче този конфликт ще доведе до много сериозни икономически последици за всички, в това число и за Русия.

„Русия е огромна сила, огромна. Но най-вече военно, не толкова икономически. А резултатите от тази война ще бъдат най-вече такива“, каза Халваджиян. И допълни, че да – атомната бомба със сигурност ще избухне някой ден, но виновникът няма да е конкретно и еднолично Владимир Путин.

„Може да е сега, или след три, пет години, но това ще се случи. Защото светът е проблемът. Светът озверя, хората се овълчиха, управляващите се побъркаха, мислейки се за богоизбрани. И тук не говоря за Путин, говоря за политиците на цяла Европа, на Америка…

Да вземем нас, българите. Има ли една тема, по която да не сме се плюли и мразили?!

Правим го сега, настървени като хиени, правехме го и преди. То не беше темата за забраната на пушенето, то не беше тази за ваксините, сега това – никога ние не сме единни. А това са тежките комплекси на малките хора, които сами си насаждаме“, смята Маги Халваджиян.

5 Comments

 1. Показа им че има хиперзвукови ракети….!
  Ми да спре най накрая, да си прибере войниците в Русия да не се избиват повече хора невинни ……
  Но на тази върхушка в Кремъл не им пука за човешкия живот, особено за войници и простолюдие , за да живеят на техния гръб….!
  Системата е скапана….!
  Системата ни обива ….!

  • Тебе, специално- системата, те „Обива“, както си го написал, най-вече защото си тъп и неграмотен !? Научи се на четмо и писмо, научи се да мислиш, ако има с какво,и тогава раздавай “ мъдрости “ !?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text