img

Луна: Слави ме покани на интимна среща, Радев е комунист

/
/
/
665 Views

Лидерът на ИТН Слави Трифонов е поканил най-екстравагантната сред кандидатите за държавен глава – Луна Йорданова, на среща. Фолкпевицата сама съобщи, че Дългия й се обадил след участието й в национален ефир редом до Волен Сидеров и бе изгонена от телевизионното студио, за да я извика на рандеву и да я защити заради случката. 

Луна обаче се нахвърлила срещу него, като го обявила за плагиат заради песента и видеоклипа за президентските избори от 2016 г., обвинила го, че забогатял на гърба на народа и че никога не получавала подкрепа от него, за сметка на липсата на извинение за дългогодишните шаржове в предаването му с нейния лик.

„Аз вече съм избраният президент на България“, обяви Йорданова в ефира на ТВ1, като се аргументира, че телефонът й звънял денонощно.

Тя отново нарече Радев „комунист“ и каза, че многократно го е молила за срещи, но това не се осъществило, защото не била част от олигархията.

Иначе сама с последните си средства финансирала кампанията си, въпреки че получавала оферти и от мастити бизнесмени.

По повод предложението й за брак, отправено чрез риалитито „Биг Брадър“, в което тя участва преди години, към Бойко Борисов, Луна обяви, че то било по сценарий.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text