img

Лимонадата за отслабване на д-р Неделя Щонова – рецептата, която преобърна живота ѝ:

/
/
/
685 Views

Д-р Неделя Щонова е едно от любимите ни телевизионни лица – красива, интелигентна, нежна и лъчезарна. Телевизионната докторка има не един и двама фенове, които удивява с прекрасната си фигура и неподправения чар.

Д-р Щонова обича да споделя с почитатели някои от здравословните си рецепти – не е тайна, че за да има това страхотно тяло, хубавата лекарка е положила много усилия.

От години тя тренира здраво във фитнеса и има здравословен хранителен режим. Не пие, не пуши и избягва всичко, което може да докара токсини в организма ѝ. Една от рецептите ѝ обаче се оказва нейният щастлив обрат в живота.

 

Става дума за  лимонада за отслабване , която д-р Неделя Щонова сама е изобретила и която после става популярен метод за сваляне на килограми. За приготвянето ѝ необходими са вода, лимони и мед. Интересното е, че напитката може да се използва и като самостоятелен метод за отслабване , и като част от някаква диета.

лимонада домашна

Лимонадата за отслабване на д-р Неделя Щонова

В 1.5 л. вода се изцеждат 7 лимона. После се сипват 70 гр. течен мед и всичко се загрява на бавен огън. Не бива да се допуска обаче напитката да стане вряла. Само леко се затопля, за да може медът по-добре да се разтвори в течността. След това престоява за 24 часа на някое хладно място и е готова за консумация.

Д-р Неделя Щонова е пиела от тази лимонада за отслабване в продължение на години. Разбира се, правела е и паузи, но ефектът все още е виден. В момента това е една от нашите най-красиви лекарки, което е с помощта на специалната напитка.

д-р Щонова

Дозата, която е препоръчително да се консумира на ден, се състои в цялата напитка. Ако приемем, че човек е буден средно 16 часа в денонощието, то трябва за това време да изпие цялата лимонада. Може да се раздели на порции за през няколко часа. Препоръчително е през първите два дни организмът да се захранва само с плодове и зеленчуци, освен с лимонадата.

Свалянето на килограми не е лесна задача, но не е и непосилна, стига да изпълнявате стриктно всичко, което сте си поставили за цел.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text