img

Коя я жената на генерал Мутафчийски, за която никой не говореше досега

/
/
/
486 Views

Коя е красивата дама до Генерала, за който говори цяла България?

Съпругата на генерал Мутафчийски – Елена, е психиатър, узна HotArena. Те имат двама синове близнаци – Марк и Александър, които обаче не следват професионалните стъпки на баща си.

Елена е спасила психично болна жена в разгара на първата вълна от COVID-19.

За благородното дело съобщи журналистът Даниела Горчева, която се оказала позната на болната.

Столичанката се грижела за много болната си майка, но в пика на заразата си наумила да си търси работа и да се среща с хора. Така въпреки многобройните призиви да остане вкъщи и да не скита по улиците, Катя, сякаш напук, обиколила куп учреждения.

И макар лекуващият психиатър да назначил терапия и да я записал в дневния стационар, ситуацията не се подобрила значително. Наложило се дори за целта болната да бъде изследвана за коронавирус – за щастие, пробата била отрицателна.

 Стигнала дори до съпругата на ген. Мутафчийски, която притеснила с фикс идеята си за работа. Но д-р Елена Мутафчийска, психиатър в столичния център, не просто не затворила телефона, а приела Катя в кабинета си, дала й немалка сума пари и маски, с които да пази както себе си, така и възрастната си родителка на легло, от заразата. Жената на генерала дори уредила на двете софиянки ежедневно да се носи храна, за да се минимизират социалните им контакти, пише Ретро.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text