img

Коронавирусът удари тежко Стефан Диомов, маестрото е много зле

/
/
/
606 Views

Добрите новини за Стефан Диомов се отлагат във времето – маестрото все още не е изписан от клиниката, в която го настаниха заради Ковид-19.

Нещо повече – хитмейкърът се чувства много по-зле сега, отколкото миналата седмица, когато даде пространно интервю за „Уикенд”.

Славният композитор бе приет с Ковид-19 в инфекциозната болница в Бургас на 1 февруари. Сега той вече няма заразата в организма си, но вирусът е нанесъл щети върху основни негови органи.

„В следствие на китайския грип получих стомашно-чревна инфекция. Много съм отпаднал, едва говоря. Непрекъснато ми вливат банки, но за съжаление не усещам никакво подобрение.

Лекарите ме уверяват, че лошото ще отмине и ще се възстановя, че нещата при мен не са страшни, така че стискам палци да са прави”, сподели пред наш репортер Диомов.

И допълни, че докторите, сестрите, санитарите и медицинската техника са на световно ниво, но храната, която му се сервира, е под всякаква критика. За да го окуражи, при него тези дни наминал лично кмета на града Димитър Николов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text