img

Кали за смъртта на Денис : Започват да те продават, защото си умрял!

/
/
/
637 Views

Кали е сред най-близките приятели на семейството на младия певец Денис Теофиков, който вече не е между живите. Основната версия гласеше, че се е самоубил, скачайки от терасата на свой приятел. Певицата отново реши да говори открито и да разкрие по какви версии работи полицията и защо тя изключва възможността да е самоубийство.

„Трагедията я преживявам лично, защото съм близка със семейството му. Много хора ще засегна с думите си, но в България смъртта е много готин маркетинг. Започват да те продават, защото си умрял или да те харесват. Но не те почитат, заради таланта ти.Смъртта на Дени породи голяма активност в социалните мрежи и много хора натрупаха популярност на негов гръб и на семейството му. Всички сме виновни за преждевременната смърт на Денис Теофиков преди да си отиде физически от този свят.

Липсата му може да следствие на инцидент, нещастен случай, непредумишлено убийство, но не мога да кажа, че се е самоубил.Разследване върви в момента. Той не беше опят от свещеник, точно поради тази причина, че се говори за самоубийство.

На Централните софийски гробища дойдоха хора, на които им беше важно да ги видят медиите. Попфолкът не почете по никакъв начин Денис, извън социалните мрежи. Много близки до него хора не видях да са спрели участията си за един месец или 40 дни. А той имаше много близки хора в попфолка. Имаше 200 човека, аз очаквах много повече.Родителите на Дени ще бъдат част от моя концерт, който ще направя на 1 април 2022 г.

Баща му заяви, че дени също ще бъде на концерта. Оставете майката и бащата на Денис да изживеят мъката си и спрете да чоплите там, където нямате идея за какво става на въпрос. Продуцентът на Дени – Ники Пашев, да си извади поуки от този инцидент. Той трябва да знае как да процедира с млади и темпераментни хора, да знае правилната посока“, категорична е Кали, която се слави със своята откровеност./show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text