img

Как изглежда съпругата на най-красивия арабин в света: Този, когото властите изгониха, защото е прекалено красив

/
/
/
888 Views

С право може да се нарече секс символ на арабския свят. Омар Боркан Ал Гала, поет, фотограф и модел от Ирак, е много красив и всички жени от Близкия изток въздишат за него.

 

 

Едва появявайки се в очите на нежния пол, той ги вълнува и кара сърцата им да бият с неизвестна сила.

Красотата на Омар дори смути властите в Саудитска Арабия и те решават да го изгонят от страната, като се има предвид, че прекомерната привлекателност на млад арабин е лоша за местните момичета и жени.

Този инцидент обаче само добави още една част от популярността на поета.

И той отново беше припознат мълчаливо като най-красивия мъж. Омар буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание. Не минава нито един ден, без някой да му признае чувствата си. Разбира се, това се случва на страницата му в социалните мрежи. Момичетата са развълнувани от щастието да общуват с ориенталски красавец. А някои в разгара на насладата и нежната любов дори дават на Омар скъпи коли, без да издават името си.

Текстовете са текстове, но поетът, който има невероятно атрактивен външен вид и кралска статия, успя да извлече значителна полза от този дар на майката природа.

Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които успешно попълваха сметките на успешен и много красив бизнесмен.

Жената на Омар Боркан Ал ГалаЛуксозни къщи в Дубай, Ванкувър, болен паркинг от модерни чужди автомобили – не можете да изброите всичко, което арабският поет притежава днес, който според източната традиция обикновено е влачил нещастно съществуване.

И сега стигнахме до най-болезнения и нервен въпрос за хиляди жени: кой е любимият на красивия Омар?

И ето, сякаш всички пустини на арабския свят се втурнаха и засияха в бяло! Огромна въздишка на разочарование обхвана Близкия изток. Оказва се, че бедният Омар има само една съпруга и това е „твърде просто“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text