img

И Мая Манолова с тузарско имение край София – вижте снимки от имота в родния Бевърли Хилс

/
/
/
2247 Views

Дрон засне тайно кадри от тузарската къща на омбудсмана Мая Манолова . Оказа се, че Манолова и съпругът ѝ, Ангел Найденов, се ширят в истински палат с барбекю и арки от дърво не къде да е, а в сочения за родния Бевърли Хилс – с.Рударци, Пернишко.

Омбудсманът и нейната половинка посещават вилата си не само през уикендите, но се крият там и вечер от жегите на столицата.

Имението им заема повече от декар площ. Това се вижда от снимките, които екипа на ПИК е заснел с дрон.

къщата на Мая Манолова

Къщата на известното политическо семейство е изградена в гръцки стил. Тя е на един етаж, но заема доста площ. Като се различава от околните провинциални къщи с това, че те се строят на няколко етажа с цел да се пести енергия за отопление.

къща в Рударци

къщата на Мая Манолова

Манолова и Найденов явно не са от пестеливите защото са предпочели удобството макар, че така се хаби енергия.

навес на къща

Разточителство може да се открие и в големия двор, който е повече от декар. Парцелът е в наклон и затова прецизно е терасиран. А в средата му се вижда пътека от скъпарски павета около която има кипариси и цветя. Тя ни завежда от портата и навеса, където са колите и до самата къща, зад която се разпростира голяма веранда. А в едната страна се вижда детски кът с изградена беседка. По нататък се стига до баровското барбекю. Което направено в американски стил – с масивни мебели, които са скрити под покрив с арки от дърворезба.

Интересен е факта, че единственият асфалтов път в Рударци води до къщата на Мая и Ангел. Местните са категорични, че това не е случайно. Докато до другите вили се стига по черен път, предават от ПИК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text