img

Изтече скандален чат между Галин и тайнствен младеж! Ето по какво си пада певеца (СНИМКИ)

/
/
/
1047 Views

Читателски сигнал твърди, че певецът  се е уговарял  с мъж и го е канил  в дома си в София.

Мъжът го пита: „Какво да правя у вас?“, на което Галин отговаря, че ще му каже, но не тук. Чатът е прекъснат и следва обаждане от Галин.

Разговорът продължава около  2 мин. , след което следва „ Е, не беше трудно да го кажеш. Добре звучи. Теб какво те кефи, не каза“, отговорът е: „Всичко. Като дойдеш ще видим кой какво и колко може“. Следват весели закачки и уговорки за среща на следващия ден, пише HotArena.

За сексуалната ориентация на Галин са се изписали доста неща.  Слуховете го свързват в гореща афера със собственика на популярна мебелна фирма . И именно на него Галин дължал всичките си клипове за последните две години, тъй като любовникът му го спонсорирал.

Друг  мъж, за когото се говори, че обича мъжките ласки, и с когото Галин е имал взимане-даване е Атанас Месечков. Разбира се Галин винаги яростно отрича тези твърдения и смело заявява, че е мъжкар и харесва жени.

Единственото странно нещо е, че той никога не се е появявал в публичното пространство с жена, а показва само снимки, на които е с приятелки. И как да си обясним въпросния разговор?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text