img

Изтече информация коя е победителката в Ергенът

/
/
/
513 Views

Ето какво пише Хот Арена:

По стара традиция в историята на реалити форматите, изтече информация коя е участничката,  спечелила формата „Ергенът“, съобщава HotArena, позовавайки се на информация на свои хора от екипа на шоуто.

Още след излъчването на първия епизод „Ергенът“ бе нападнат от зрители, че шоуто е нагласено, а участничките имат гаджета. Голяма част от потребителите смятат, че предаването е изцяло с цел участниците да наберат популярност и реално никой нормален не би търсил любовта на живота си в предаване, борейки се за напълно непознат мъж.

Виктория Капитонова  нашумя с изявата си в Мастършеф. Тя нееднократно е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето ѝ е популярен бизнесмен от Благоевград. Капитонова отказва да коментира личния си живот в последно време.

„Това не е ваша работа“, отговаря тя на въпросите има ли мъж до себе си.

Тя е на 27 г., родена е в гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г. идва в България, за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“. Работи като инфлуенсър в Instagram,  Tik Tok и YouTube, където профилите ѝ наброяват над 200 хиляди последователи.

Дали това е така предстои да видим!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text